Un shot „Ușor Distorsionat” de Jameson, cu The Mono Jacks

Un shot „Ușor Distorsionat” de Jameson, cu The Mono Jacks

Ca în fiecare weekend, și de data asta m-ați putut găsi în Daily Pub, fotografiind oameni, concerte, pahare pline și reacții. De data asta a fost rândul celor de la The Mono Jacks, concert la care cred c-aș fi venit chiar și dacă n-aș fi fost fotograful rezident al Daily. Nu de alta, dar nostalgică așa cum sunt, ar fi fost imposibil de uitat cum mă dădeam cu mă capul de pereți în adolescență pe „Nu-ți Fă Griji” de la AB4. Deși The Mono Jacks e transpunerea extra cuminte a proiectului muzical anterior menționat, chiar Doru devenind acum varianta lui cuminte, fără ștrasuri, vestă de blană și dermatograf, nu-i rău deloc nici acum.

„We’re all getting older, reaching out to God” – probabil

De fapt, ce spun eu „nu-i rău deloc”? A fost bine de tot! Suficient de bine încât să se stea bară la bară, mai ceva ca la concertele celor de la Trooper sau Luna Amară, unde densitatea ascultătorului pe metru pătrat o depășește pe cea a moleculei de oxigen din atmosferă. Recunosc cu mâna pe ce vreți voi (ok, nu chiar pe ce vreți voi) că nu m-am așteptat câtuși de puțin să veniți în număr atât de mare, crezând (prost, se pare) că sunt unul dintre cei maxim 50 de ascultători ai lor, în Galațiul ăsta pe zi ce trece tot mai depopulat și mai trist. Mea culpa, cu harakiri ipotetic atașat. 

Despre concertul în sine? Sonorizare absolut senzațională ce-a pus în evidență perfect timbrul unic în România al lui Doru. Ori așa s-a auzit prin urechile unui meloman subiectiv, nedormit și răcit, așa, ca mine. 

Despre fotografiile făcute de mine în cadrul event-ului? Nu se vorbește, se arată.

Următorul concert povestit pe blog: Therion, din Quantic, București.

Următorul concert în Daily Pub: E.M.I.L, în data de 31 Martie, for punk arses

Toate fotografiile de la concert se găsesc postate aici. Sporadic și aici

 

Comentează cu Facebook-ul tău:

2 Replies to “Un shot „Ușor Distorsionat” de Jameson, cu The Mono Jacks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *