Spune-i Dorei „La Mulți Ani!”

Spune-i Dorei „La Mulți Ani!”

Cam cât de minunat poți să fii să-ți donezi ziua de naștere cățeilor? Răspunsul e: nelimitat de minunat. Cam așa cum e Dora Ghecenco, pe care, așa cum am menționat și cu alte ocazii, o cunosc personal de ceva ani buni și garantez pentru integritatea ei cu tot sufletul și onoarea din dotare. Astfel, dacă iubești și tu cățeii și-ai vrea să-i faci Dorei un cadou de ziua ei (8 Martie), fie că o cunoști, fie că nu, o poți face fără opreliști donând pentru Dogs on Hills.

De menționat este că Dogs on Hills se ocupă cu reabilitarea cățeilor cărora nimeni altcineva nu le mai dă o șansă, căței cărora li s-a făcut așa de mult rău de-a lungul vremii încât le-a dispărut de tot încrederea în omenire. Probabil că știi cum e să nu mai ai încredere în omenire, nu?

Acestea fiind spuse, ce poate fi mai altruist de-atât? Eu spun că destul de puține lucruri spre niciunul sunt atât de altruiste. Lumea e un loc destul de nasol, însă, cu toate astea, din când în când mai apare câte-un om (sau un grup de oameni) care încearcă să schimbe ceva. Exemplu de azi e chiar draga de Dora.

Mai multe detalii despre scop, cauză și cum faceți și voi să ajutați, găsiți accesând acest link de funding, unde Dora ne explică cu lux de amănunte totul. Desigur, nu spune nimeni că nu puteți să continuați să le ajutați pe fete și după ce Dora termină de împlinit 35 ani, însă toate la timpul lor!

Așadar, dacă omul ăsta poate să-și doneze ziua de naștere cățeilor, am zis c-aș putea să donez și eu articolul de astăzi zilei ei de naștere.

La mulți ani în avans, Dora! Ești minunată și-s mândră să te cunosc și să te numesc prietena mea!

 

Comentează cu Facebook-ul tău:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *