Scot la licitație această tastatură tactilă de sticlă pentru Radu Țuglea

Scot la licitație această tastatură tactilă de sticlă pentru Radu Țuglea

În mare, despre ce-i vorba?

Ca să nu vă plictisesc, am să încep cu sfârșitul, ca abia după să vă povestesc care-i faza, de unde, de ce și mai ales pentru cine. Așadar am o tastatură de dat, una potrivită pentru orice casă ce se vrea în pas cu prezentul, însă aruncată un pic și-n viitor, o tastatură pe numele ei de familie Bastron, de sticlă, tactilă, touchpad gesture (adicătelea merge ca după ce apeși pe buton s-o faci și mouse) cu magnifica funcție de curățare antiseptică. Luminițe albastre, startrekiste, dimensiuni acceptabile pentru a nu mai cumpăra un birou special pentru ea și aaa, să nu uit, se conectează prin bluetooth la Mac și Windows 10, zic ei. Eu garantez că merge conectată și la Android, întrucât am încercat să trimit mesaje pe WhasApp folosind-o, și stupize-stupize, a mers!

Puteți să mă numiți fotograful lui pește prăjit, dar, din lipsă mare de timp, singurele fotografii pe care am avut timp să i le fac tastaturii, sunt acestea, cu telefonul. Rușine mie!

tastatura led
Tastatură Bastron de sticlă
tastatura led
Cutia tastaturii cu led, cea de sticlă

Licitație pentru Radu Țuglea – cum funcționează?

Așadar, tastatura fiindu-vă prezentată, să vă zic și la ce m-am gândit! La o licitație pentru această tastatură, banii urmând să fie transferați direct în contul lui Radu, după încheierea licitației. Licitația începe în momentul în care dau drumul pe interneți articolului și se încheie fix în momentul în care intrăm în ziua de 30 decembrie. Până atunci, cei ce-și doresc o tastatură (subliniez) NOUĂ, cu toate ingredientele prezentate mai sus, însă își dorește și să facă o faptă bună pentru cineva care chiar merită să primească binețe, având atâta nevoie de ajutorul fiecăruia, pot licita pentru această tastatură.

Tastatura costă în jur de 400-500 lei pe net, variind prin jurul sumei (eu nu am de unde să știu exact cam cât pentru că am câștigat-o, lucru pe care o să vi-l povestesc mai jos, desigur), însă licitația mea începe de la suma de 300 lei. Cine dorește să facă parte din mica mea campanie, îmi poate lăsa mesaje în josul postării (comentarii pe blog sau Facebook) sau în mesaje private către pagina mea de Facebook, Iulia Kelt – Fotografie (link). Pe măsură ce se va licita, eu voi updata acest articol, scriind numele licitantului, suma oferită și ora la care a licitat, cu print screen-ul aferent pentru a nu exista loc de interpretări.

Pe cine ajuți dacă licitezi pentru tastatură?

Pe Radu Țuglea, un blogger constănțean cu un condei pe care nu-l vezi pe toți pereții de blog, om acaparat pe nedrept de un cancer cumplit ce nu-i dă pace.  Nu, nu-l cunosc personal pe Radu, deși suntem prieteni pe Facebook și am participat la aceeași competiție de blogging, și-anume Superblog, însă feeling-ul mi-a dictat că treaba asta e mult mai importantă decât deținerea unei tastaturi ieșite din comun, în casă. Dacă sunteți curioși, îl puteți citi pe blogul personal, Dincolo de Nori (link), unde sunt sigură că veți rămâne cel puțin jumate de oră, fascinați de istorioarele SF cu iz umoristic pe care le scrie mai sus menționatul om minunat.

Radu Țuglea
Radu Țuglea – imagine de pe contul său de Facebook

De unde am tastatura?

Cei ce-mi citesc blogul, știu că sunt pasionată de participat la competiții de blogging cam la fel de mult cum sunt pasionată de fotografie, așadar, toamna aceasta mi-am ocupat timpul deja ocupat cu participarea la ediția aniversară a Superblogului, competiție pe care o cunosc de când era și ea mică, și eu mică, adicătelea de prin 2009. Ce-i drept că nu m-am simțit moral în stare să termin de scris toate cele 20 și multe de probe ale maratonului bloggeristic de față, însă până să zic quit am apucat să impresionez un juriu, și-anume pe cei de la Expressoft Technology, cu articolul acesta (link), articol pentru care am primit tastatura de sticlă cu luminițe, plus o felicitare mișto, însă aia-i a mea, n-o dau la nimenea!

Recapitulare:

Se bagă la licitație tastatura prezentată mai sus, începând de la suma de 300 lei. Licitația începe azi, 15 decembrie, și se termină în prima oră a zilei de 30 decembrie, același an. Ultimul care licitează va primi tastatura, urmând ca acesta să trimită banii în contul lui Radu Țuglea, omul pe care mă chinui eu aici ca să-l ajut să-i fie măcar un pic mai bine decât îi e. Licitația se desfășoară aici, pe blog, în comentarii (de preferat), însă se poate și prin mesaje private, eu updatând periodic situația. La sfârșit, așa cum am mai zis, eu vă trimit tastatura, voi îi trimiteți banii lui Radu.

Caz în care nu vă doriți tastatura, ori n-aveți bani s-o luați, dați măcar un share articolului, pentru că ăsta nu costă bani. 🙂

Game on!

UPDATE: Tastatura s-a dat cu 400 lei, ultima licitație. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim. Banii au fost deja transferați în contul lui Radu. 

Mulțumesc tuturor pentru implicare!

Comentează cu Facebook-ul tău:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *