Grafică publicitară: eSAS – „plafarul de la colț”

Grafică publicitară: eSAS – „plafarul de la colț”

Dacă ești născut și crescut în Galați (ori chiar și numai una dintre ele) și-ai copilărit prin Țiglina 1 (ori îți plăcea vreo fată de pe-aici, așadar veneai des ca să-ți arăți mușchii) probabil că știi de existența „plafarului de la colț”. Da, da, ăla de lângă chioșcul de cartele, care e lângă centrul stomatologic, care e lângă gogoșerie, care e lângă buda de pensionari, care e lângă parcul de șahiști pensionari care se duc la buda de lângă gogoșerie, care e vis-a-vis de piață. Toate astea sunt pe Strada Saturn, în cazul în care încă ai dubii.

Practic, „plafarul de la colț”, e la colț, dar vis-a-vis de piață. Sau lângă toate celelalte enumerate mai sus.

Ei, ce vreau să zic e că vremurile în care treceai pe lângă ușa închisă și tristă a plafarului sunt terminate, întrucât acum totul s-a rebrănduit cu numele de eSAS, s-a vopsit, s-a curățit, și-a updatat stocul de produse, adăugând multe alte pe care înainte nu le avea și și-a redeschis ușile pentru iubitorii de produse farmaceutice, parafarmaceutice și naturiste. În sfârșit, nu mai trebuie să privești printre gratii! Intră! Atenție, totuși, la prag! Au până și o bulină roșie care te anunță că-i cazul să caști ochii, tot de mine făcută și aia.

Ceea ce mă aduce la motivul acestui articol, și-anume, grafica publicitară de flyer (fluturaș publicitar) realizată integral de mine, yours trully.

Carevasăzică, fluturașul e realizat în Corel Draw X7, RGB, în format flyer A6 față/verso, după ce, în prealabil, i s-au făcut câteva fotografii doamnei asistent farmacist, Mihaela Cobzaru, fotografii care-au fost tăiate pe contur și integrate corespunzător în grafica publicitară mai sus descrisă.

Et, voila:

flyer publicitar a6

Comentează cu Facebook-ul tău:

One Reply to “Grafică publicitară: eSAS – „plafarul de la colț””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *