Fotografie: I’m going slightly mad (I)

Fotografie: I’m going slightly mad (I)

Nu mai e nicio surpriză pentru cei ce mă știu deja de un pic de vreme, faptul că-mi place să-mi editez fotografiile astfel încât ele să prezinte cât mai pictural posibil tot ceea ce am văzut eu inițial în imaginea respectivă. Unora le place, alții comentează. Câinii latră, caravana trece, întrucât nemulțumiți se vor trezi mereu să-și dea cu părerea, chiar dacă respectivii nu cotizează cu absolut nimic la evoluția ta ca artist fotograf, pictor, etc, ce-oi mai fi tu, însă pretențiile cresc invers proporțional cu cât te sponsorizează ei.

Acestea fiind spuse, am adunat într-o postare ce se va dori de-acum episodică, câteva fotografii ca după sufletul meu, cu un titlu pe măsură.

#1

Prima fotografie pe care am făcut-o în prima zi de fotografiat chestii prin Daily, a fost aceasta, în drum spre bar, seara. Ca punct de reper, clădirea din fotografie se află în spatele parcului Eminescu, fost Municipal, în dreapta localului de mare angajament, Teatris și undeva în imediata apropiere a Daily Pub.

fotograf Iulia Kelt
Undeva pe lângă parc Eminescu și Daily Pub – fotograf Iulia Kelt 2016

#2

Probabil singura fotografie (spre marea mea rușine) pe care o am cu Castelul Bran, cu tot cu editările de pe-atunci, pe care le-am păstrat tocmai datorită Halloween-ului care, în perioada aia, a lui 2009, tocmai ce se întâmpla.

castelul Bran fotograf Iulia Kelt
Castelul Bran de Halloween – fotograf Iulia Kelt 2009

#3

Una dintre cele mai dragi fotografii ale mele, pentru că și omul căruia îi aparține ochiul se încadrează tot în această categorie.

detaliu fotografie ochi
Ochiul Cătălinei – fotograf Iulia Kelt 2018

#4

Combinatul Siderurgic din Galați, văzut toamna aceasta din Turnul de Televiziune.

fotograf eveniment Galati
Combinatul Siderurgic Galați – fotograf Iulia Kelt 2018

#5

Fiind prezentă vinerea trecută (9 noiembrie 2018) la un botez, îmi amintesc brusc de această clădire din curtea Bisericii Sfinții Împărați din Galați, așa că n-aveam cum să ratez s-o trag în cadru, dacă tot aveam tot sculamentul foto după mine.

Căminul Cultural al Bisericii Sfinții Împărați din Galați
Căminul Cultural al Bisericii Sfinții Împărați din Galați – fotograf Iulia Kelt 2018

#6

Și pentru că tot menționam adineauri de Turnul de Televiziune, iată-l ieri, 11 noimebrie 2018, fotografiat pe ceață, direct de pe Stadionul Siderurgistul unde mă aflam duminica la muncă, fotografiind pentru redacția Vieții Libere meciul fetelor de la AFC Universitatea cu Fair Play București (4-0, apropo).

fotograf eveniment în Galați
Turnul de Televiziune văzut de pe Stadionul Siderugistul, Galați – fotograf Iulia Kelt 2018
Comentează cu Facebook-ul tău:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *