Bobi Dumitraș, just a cool guy

Bobi Dumitraș, just a cool guy

Aseară, în 55 Pub din Galați, domnul Fără Zahăr dar cu sare și piper, Bobi Dumitraș, a zis glumi din chișioari   pentru că patronul de la 55 nu numai că nu i-a dat două camere ca să nu trebuiască să doarmă în pat cu Iștoc, dar nici scaun pe care să șadă cât spune glumele n-a catadicsit să-i dea, se pare. 

Glumele s-au zis pe repeat, în două show-uri unul după altul. Noi am auzit sfârșitul primului (printre picurii de ploaie) și pe-al doilea tot. Ordinea intrării în scenă a fost următoarea: Țigară, țigară, țigară, Petrică Iștoc, țigară, țigară, Petrică Iștoc scurt, țigară, Bobi Dumitraș fără țigară, patru țigări sudate, după – acasă. Două nefiltrate întregi, una dispărută de pe bar la prima țigară. Asta e! Să fie de sufletul lui tata! 

Spre marea mea bucurie, Bobi n-a venit cu glumele de la iUMOR pentru care deja se întâmplase râsul, ci cu unele nou-nouțe, aburinde. Motiv pentru care nu m-am îndurat să-i fac omului un live pe Facebook, de teamă să n-am vreun locuitor al următorului oraș din turneu prin listă și să-i stric apele omului. 

Așadar, am făcut o fotografie amărâtă cu telefonul, pe care, ulterior am editat-o ca să pară șmecheră și făcută cu DSLR-ul. Nu mi-a ieșit. 

Până una alta, dacă auziți că don Bobione prestează comicării pe la voi prin oraș, mergeți să-l vedeți și să-l ascultați! E de bine!

stand up comedy din picioare
Bobi Dumitraș
Comentează cu Facebook-ul tău:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *