A fost Grimus în Daily Pub

A fost Grimus în Daily Pub

Într-un Galați în care se zică că media orei de culcare în weekend-uri e cam de 9-10-cel târziu 11, iată că există totuși un loc unde se sfidează gravitația cam în fiecare săptămână. Sâmbăta trecută a fost rândul trupei Grimus, trupă care, nu-i tocmai pentru prima oară prin Daily Pub, cu toate astea, e prima oară când îi prind eu în aparat în această locație. Exprimare care-mi amintește, de altfel, de ceea ce-mi povestea bunica mea acum niște ani, și-anume că atunci când ar fi văzut ea pentru prima oară un aparat de radio, prima curiozitate ar fi fost: cum de încape o orchestră întreagă într-o cutie de lemn atât de mică? Urmând acest principiu, toți cei șase Grimuși tocmai ce-au rămas blocați pentru eternitate în interiorul DSLR-ului meu. Și nu numai ei, ci și trupa din deschidere, Like Lovers (probabil revelația muzicală a începutului de an, pentru mine). Odată cu ei, chiar și voi, cei ce-ați fost prezenți în seara de 24 februarie 2018, în Daily.

S-a lansat album, pe numele lui „Unmanageable Species, s-au împrumutat pălării în scop artistic, s-au atașat ochelari cu dioptrii mari în scopul reîntregirii scopului artistic și s-a făcut baie de mulțime. A fost frumos.

De azi înainte, fiecare concert fotografiat va fi postat (și comentat pe-alocuri) și-aici, pe lângă fotografiile deja prezentate pe pagina de Facebook Daily Pub și share-uită pe pagina de Facebook proprie.

Next, 10 Martie 2018, The Mono Jacks, Daily Pub, Galați.

photo și text: Iulia Kelt (February 2018) © All rights reserved

Comentează cu Facebook-ul tău:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *